Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΕ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΕ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ

Συναδέλφισσες –οι,
Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους στο ΤΕΕ για τη στήριξη που δώσατε στο συνδυασμό «Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων στο ΤΕΕ» στη δύσκολη μάχη για τις εκλογές στο ΣΕΤΕΕ δίνοντας με μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στην παράταξή μας..

Αποδείξατε με την ψήφο σας στη διάρκεια των εκλογών και με την αγωνία σας για το αποτέλεσμα ότι η σκέψη με την οποία κλείναμε την ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζόμενων στο ΤΕΕ» «Γι αυτό το Σύλλογο που μπορούμε να χτίσουμε όλοι μαζί, τα θεμέλια ήδη μπήκαν και αυτό δεν το αλλάζει κανένας…» ήταν αληθινή.

Τη νίκη του συνδυασμού μας την αφιερώνουμε σε σας που αντέξατε στο νοσηρό κλίμα που δημιούργησε ένας μηχανισμός που άλλους πίεζε και άλλους προσπαθούσε να δελεάσει με υποσχέσεις.

Αυτός ο αντιδραστικός μηχανισμός ψάχνοντας να βρει τρόπο να σταματήσει τις θετικές εξελίξεις στο Σύλλογο στήριξε εκλογικά το συνδυασμό της «Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Εργαζόμενων στο ΤΕΕ» σαν εναλλακτική λύση.

Οι εκλογές πέρα από τη νίκη της παράταξής μας ανέδειξαν ένα πλειοψηφικό ρεύμα στο ΤΕΕ που μαζί με τις ψήφους της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ»  συγκεντρώνει το 66% των ψήφων στις εκλογές.

Καλούμε τους συναδέλφους μας από την παράταξη της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ» να συνεργαστούμε για ένα δημοκρατικό σύλλογο, διεκδικητικό, με ισότητα για όλα τα μέλη του σε όλες τις διαδικασίες του, με διαφάνεια στη λειτουργία του και ενημέρωση για τους εργαζόμενους.

Με την ευθύνη της παράταξης που πλειοψήφησε σύντομα θα συγκαλέσουμε το νέο  Δ.Σ. για τη συγκρότηση Προεδρείου. Το Δ.Σ. θα είναι ανοιχτό σε όλους τους εργαζόμενους στην Αθήνα και στα Περιφερειακά Τμήματα.

Θα επιδιώξουμε απόφαση του Δ.Σ. για άμεση συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ για τα ζητήματα των εργαζομένων που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα.

5/4/2019

Αγωνιστική Ενότητα Εργαζόμενων στο ΤΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.