Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι επανειλημμένες ακυρώσεις των Γενικών Συνελεύσεων και η επιτακτική ανάγκη για συλλογική επικοινωνία, συζήτηση και αποτίμηση των προβλημάτων των εργαζόμενων στο ΤΕΕ οδήγησαν σε μια ανοιχτή συζήτηση την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, εκφράσαμε τις απόψεις μας για τα θέματα  που αναδείχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα: κυβερνητική πολιτική, αξιολόγηση, ένταξη στον Κρατικό Προϋπολογισμό και τη Γενική Κυβέρνηση, Οργανόγραμμα (ενόψει και της σχετικής συζήτησης στη Διοικούσα Επιτροπή τις επόμενες ημέρες), Ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του φορέα, υποβάθμιση των Περιφερειακών Τμημάτων, χρεοκοπία ΙΕΚΕΜ – ΤΕΕ κλπ. Έγινε ενημέρωση για τους εργαζόμενους του ΙΕΚΕΜ οι οποίοι παραμένουν «όμηροι» ενός φορέα που τελεί υπό εκκαθάριση, ανασφάλιστοι και απλήρωτοι εδώ και 1,5 χρόνο αλλά και για τη συνάντηση για το θέμα αυτό με τον  Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σπίρτζη.

Πιστεύουμε ότι η συνέχιση αυτών των συναντήσεων σε τακτική βάση μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης των εργαζόμενων της Αθήνας αλλά και των Περιφερειακών Τμημάτων και μπορεί να συμβάλλει θετικά, προκειμένου να αρθούν αγκυλώσεις, σκοπιμότητες και προκαταλήψεις οι οποίες έχουν ακυρώσει την πιο ουσιαστική λειτουργία του Συλλόγου που είναι οι Γενικές Συνελεύσεις.

 

Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαμε στην ανοιχτή συζήτηση
την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.